آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

  • ۰
  • ۰

سلام. با مقاله‌ای دیگر از مجموعه بلاگ آموزش تحلیل تکنیکال با الگو‌های کندل استیک در خدمت شما عزیزان هستیم. در این قسمت از مقالات آموزشی آکادمی دکتر رضا رضایی قصد داریم به معرفی الگو یا کندل انگلفینگ بپردازیم. پس با ما همراه آموزش تحلیل تکنیکال باشید.

چگونگی تشخیص آموزش تحلیل تکنیکال انگلفینگ

درست مانند الگوی پین بار که در سری مقالات قبلی آموزش تحلیل تکنیکال بررسی کردیم، الگوی پوشا یا انگلفینگ نیز از جمله الگو‌های برگشتی کندل استیک می‌باشد. یعنی بعد از تشکیل این الگو در نمودار قیمتی آموزش تحلیل تکنیکال، توقع داریم که جهت یا روند تغییر کرده و قیمت خلاف جهت فعلی حرکت کند. الگوی پوشا یا انگلف می‌تواند در دو حالت صعودی و نزولی تشکیل شود که در تصویر زیر می‌توانید این دو حالت را مشاهده کنید.

 

آشنایی با الگوی انگلفینگ

 

 

همانطور که در تصویر فوق مشاهده می‌کنید، الگوی انگلف صعودی در انتهای روند نزولی تشکیل شده و باعث تغییر روند نمودار از حالت نزولی به صعودی می‌شود. همچنین الگوی انگلفینگ نزولی در انتهای روند صعودی تشکیل شده و باعث تغییر روند نمودار از حالت صعودی به نزولی می‌شود. در ادامه به برخی ویژگی‌ها و نکاتی که باید در مورد این الگوهای کندل استیک در نظر داشته باشید را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

ویژگی‌های اصلی الگوی پوشا در حالت نزولی

  • باید روند اصلی ما قبل از تشکیل الگو به شکل محسوسی صعودی باشد.
  • این الگو از دو شمع تشکیل می‌شود. کندل اول که یک کندل صعودی کوچک یا دوجی بوده و کندل دوم که دارای بدنه‌ی نزولی می‌باشد و کل بدنه کندل اول را در دل خود جای می‌دهد. ( یا به عبارتی آن را پوشش کامل می‌دهد)
  • بهتر است با تشکیل شمع دوم حجم معاملات افزایش یابد.
  • تشکیل این الگو در نقاط حساس مانند حمایت‌ها و مقاومت‌های مهم باعث اعتبار بخشیدن به آن می‌شود.

ویژگی‌های اصلی الگوی انگلفینگ در حالت صعودی

  • باید روند اصلی نمودار ما قبل از تشکیل الگو به شکل محسوسی نزولی باشد.
  • این الگو نیز مانند حالت نزولی از دو شمع تشکیل می‌شود. کندل اول که یک کندل نزولی کوچک یا دوجی بوده و کندل دوم که دارای بدنه‌ی صعودی می‌باشد و کل بدنه کندل اول را در دل خود جای می‌دهد. ( یا به عبارتی آن را پوشش کامل می‌دهد)
  • بهتر است با تشکیل شمع دوم حجم معاملات افزایش یابد.
  • تشکیل این الگو در نقاط حساس مانند حمایت‌ها و مقاومت‌های مهم باعث اعتبار بخشیدن به آن می‌شود.

نقطه ورود در الگوی پوشا

برای استفاده از الگوی پوشا جهت معامله در بازار‌های مالی بهتر است تا پایان بسته شدن شمع دوم صبر کنید. یا اگر کمی تردید دارید بهتر است اجازه دهید تا بعد از تشکیل کندل انگلفینگ، یک کندل در جهت مورد نظر شما تشکیل شده و سپس به معامله ورود کنید. نمونه‌ای از معامله با این الگو را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده کنید.

 

آشنایی با الگوی پوشا

 

حد ضرر در الگوی انگلفینگ

درست مانند بسیاری از آموزش تحلیل تکنیکال الگو‌های دیگر که در سری مقالات آموزش تحلیل تکنیکال در مورد آن‌ها صحبت کردیم، حد آموزش تحلیل تکنیکال ضرر در این الگو نیز درست باید در نقطه‌ای قرار گیرد که با رسیدن قیمت به آن نقطه به این نتیجه می‌رسیم که تحلیل ما اشتباه بوده و باید فوران از معامله خارج شویم. بنابراین آموزش تحلیل تکنیکال بهترین نقطه برای تعیین حد ضرر در الگوی پوشا، پشت الگو می‌باشد. برای درک بهتر به تصویر زیر دقت کنید.

 

الگوی پوشا

 

حد سود در الگوی ENGULFING

بهترین نقطه برای تعیین حد سود در معامله با الگوی انگلفینگ، نقاط مهم نمودار مانند حمایت‌ها و مقاومت‌ها می‌باشد. با رسیدن قیمت به این نقاط بهتر است حد سود یا TP خود را به این نقاط منتقل کرده تا در صورت برگشت قیمت یا تغییر روند، سود به دست آمده از این معامله از دست نرود.

مقاله مرتبط با الگوی پوشا نیز در این قسمت به پایان می‌رسد. در صورتی که در مورد مطالب این مقاله سوال یا ابهامی دارید می‌توانید از طریق بخش دیدگاه‌ها و یا دایرکت پیج اینستاگرام دکتر رضایی با ما در ارتباط باشید.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی