آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

  • ۰
  • ۰

سلام. به سومین قسمت از سری مقالات آموزش سایت Trading View خوش‌آمدید. در این قسمت از مجموعه مقالات آموزش بازار‌های مالی و تحلیل تکنیکال فارکس قصد داریم به بررسی یکی دیگر از قسمت‌های اصلی و پرکاربرد پلتفرم معاملاتی تریدینگ ویو بپردازیم. پس با ما همراه باشید.

دسترسی به انواع قیمت‌ها و اطلاعات در بازار

اگر به سمت راست پلتفرم تریدینگ ویو دقت کنید، تب‌های مختلفی را مشاهده می‌کنید که هرکدام از این تب‌ها کاربرد‌های خود را داشته و امکانات ویژه‌ای را برای تحلیل بازار‌های مالی در اختیار ما قرار می‌دهند. در ادامه به مهم‌ترین و پرکاربردترین این تب‌ها اشاره می‌کنیم.

آموزش کار با سایت TRADING VIEW

آشنایی با بخش Watchlist در تریدینگ ویو

بالا‌ترین تب موجود در این قسمت بخش Watchlist می‌باشد. شما می‌توانید انواع شاخص‌ها و نمودار‌های قیمتی مورد نظر خود را برای دسترسی سریع‌تر به این قسمت افزوده و در استفاده‌های بعدی تنها با یک کلیک به نمودار مورد نظر خود سوییچ کنید. برای افزودن شاخص، جفت ارز، ارز دیجتال و … به این لیست کافیست روی بعلاوه موجود در بالای این قسمت کلیک کرده تا بخش جست و جو نمایش داده شود. در قدم بعدی نام نمودار مورد نظر را جست و جو کرده و روی بعلاوه موجود در قسمت سمت راستی آن کلیک کنید تا نمودار مورد نظر به Watchlist شما افزوده شود. برای درک بهتر به تصاویر زیر توجه کنید.

آموزش سایت TRADING VIEWآموزش سایت تریدینگ ویو

همانطور که مشاهده می‌کنید پس آموزش تحلیل تکنیکال فارکس از جست و جو، نمودار مورد نظر خود را می‌توانید متناسب با بروکر یا صرافی‌های مورد نظر خود نیز مشاهده کرده و آن‌ها را به Watchlist خود اضافه کنید. (در مورد بروکر در سری مقالات کاربردی و آموزش تحلیل تکنیکال فارکس به طور جامع صحبت کرده‌ایم.)

نکته: همانطور که در تصویر فوق مشاهده می‌کنید، در کنار برخی از نمودار‌های افزوده شده به Watchlist یک پرچم قرمز رنگ وجود دارد. شما می‌توانید با کلیک روی این پرچم برخی از نمودار‌های خود را علامت‌گذاری کنید تا در دفعات بعدی به سرعت آموزش تحلیل تکنیکال فارکس آن‌ها را پیدا کنید.

معرفی تب Alert و کاربرد آن در تریدینگ ویو

اگر مقالات قبلی آموزش تریدنگ ویو را نیز مورد بررسی قرار داده باشید، گفتیم که شما می‌توانید برای نمودار‌های خود یک آلارم یا هشدار تعیین کنید تا با رسیدن قیمت به سطح مورد نظر، وب‌سیات تریدینگ ویو به صورت خودکار شما را مطلع کند. در این تب می‌توانید هشدار‌های متفاوتی را برای نمودار‌های قیمتی مورد نظر خود تنظیم کرده و آن‌ها را مدیریت کنید.

آموزش سایت تریدینگ ویو، آموزش تحلیل تکنیکال فارکس بررسی تب News

تب شماره 3 که در تصویر اول این مقاله نیز مشخص است، تب اخبار یا News می‌باشد. شما می‌توانید برای بالابردن دقت تحلیل تکنیکال خود، از اخبار فاندامنتالی بازارهای مالی که در این تب قرار می‌گیرید نیز استفاده کنید.

معرفی و بررسی تب Data Window در تریدینگ ویو

در این تب می‌توانید قیمت‌های بازشدن، بسته شدن، بالا‌ترین، پایین‌ترین و … هر کندل را بعلاوه دیگر اطلاعات نمودار باز شده را مشاهده کنید. با حرکت موس روی نمودار فعلی اطلاعات این تب به صورت خودکار به‌روز می‌شود.

آموزش سایت TRADING VIEW، بررسی تب Calendar

یکی دیگر از تب‌های کاربردی در این قسمت، تب تقویم می‌باشد. با مراجع به این قسمت می‌توانید به یک تقویم جامع که شامل اطلاعات نسبتا دقیقی از رویداد‌ها و نمودار‌های بازار می‌باشد دسترسی داشته باشید.

آموزش تریدینگ ویو، بررسی تب Public Chat

همانطور که از نام این تب پیداست، تب هشتم مختص چت عمومی در وب‌سایت تریدینگ ویو می‌باشد. شما می‌توانید در این قسمت با دیگر کاربران به گفت و گو پرداخته و یا از اطلاعاتی که در این قسمت رد و بدل می‌شود برای تحلیل‌های خود استفاده کنید.

تب کاربردی و مفید Streams در تریدینگ ویو

یکی از کاربردی‌ترین تب‌های این قسمت تب یازدهم یعنی streams می‌باشد. به کمک این بخش از سایت شما می‌توانید به استریم‌ها یا ویدیو‌هایی که کاربران از تحلیل‌های قیمتی خود از بازار منتشر می‌کنند دسترسی داشته باشد. نکته‌ای که باعث جذاب‌تر شدن این بخش می‌شود این است که در این قسمت محتوای فارسی زبان که توسط کاربران ایرانی تولید شده است نیز پیدا می‌شود.

تب لایه‌های یا Object Tree در تریدینگ ویو

به طور کلی بین تمامی تب‌های کاربردی که در مورد آن‌ها صحبت کردیم، تب Watchlist و Object Tree از مهم‌ترین و پرکاربرد‌ترین قسمت‌هایی می‌باشند که احتمالا در روند تحلیل خود با آن‌ها زیاد سروکار خواهید داشت. در این قسمت از پلتفرم تریدینگ ویو شما می‌توانید لیست تمامی اندیکاتور‌ها، اشیا و رسم‌هایی که روی نمودار خود قرار دادید را به صورت لایه لایه مشاهده کرده و در صورت تمایل آن‌ها را تغییر داده و یا برای جلوگیری از تغییر ناگهانی، قفل کنید. این بخش زمانی که نمودار شما به دلیل وجود شکل‌ها و رسم‌های مختلف بسیار شلوغ شده است می‌تواند برای شما بسیار کاربردی و مفید باشد.

در این قسمت از سری مقالات آموزش سایت تریدینگ ویو برخی از تب‌های کاربردی موجود در سمت چپ پنل سایت را مورد بررسی قرار دادیم. در قسمت بعدی مقالات به بررسی ابزار‌های رسم موجود در وب‌سایت تریدینگ ویو خواهیم پرداخت. در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام در مورد مظالب مطح شده در این مقاله آموزشی می‌توانید از طریق بخش دیدگاه‌ها و یا اینستاگرام جناب دکتر رضا رضایی با ما در ارتباط باشید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی