آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

  • ۰
  • ۰

سلام. با قسمتی دیگر از سری مقالات آموزش تحلیل تکنیکال به کمک فیبوناچی در خدمت شما عزیزان هستیم. در این مقاله قصد داریم در مورد یکی دیگر از پرکاربرد‌ترین ابزارهای فیبوناچی برای تحلیل تکنیکال بازارهای مالی، یعنی فیبوناچی Extension یا فیبوناچی خارجی صحبت کنیم. اگر علاقه‌مند به یادگیری کار با ابزارهای فیبوناچی هستید و قصد دارید به کمک تحلیل تکنیکال بازارهای مالی به درآمد روزانه دست یابید پیشنهاد می‌کنیم که این سری از مقالات آموزشی سایت را از دست ندهید. با ما همراه باشید.

آشنایی با فیبوناچی EXTENSION

همانطور که گفته شد فیبوناچی Extension یا خارجی یکی دیگر از ابزارهای محبوب و پرطرفدار فیبوناچی می‌باشد که معمولا بسیاری از معامله‌گران بازارهای مالی از آن در تحلیل‌های خود استفاده می‌کنند. اگر بخواهیم به طور خلاصه کاربرد این ابزار را معرفی کنیم، می‌توانیم بگوییم که فیبوناچی Extension یا خارجی برای تشخیص مقاومت‌ها و حمایت‌هایی است که روند قیمتی مورد نظر ما بعد از پایان اصلاح قیمتی ممکن است با آن‌ها مواجه شود. به عبارت دیگر به کمک این ابزار می‌توانیم تشخیص بدهیم که وقتی روند ما مجددا شروع به حرکت می‌کند و در روند صعودی از سقف قبلی خود بالا‌تر می‌رود، چه مقاومت‌های فیبوناچی جدیدی ممکن است در مسیر آن وجود داشته باشد. بدیهی آموزش تحلیل تکنیکال است که این موضوع برای روند‌های نزولی جهت تشخیص مقاومت‌های فیبوناچی که پایین‌تر از کف قیمتی قبلی وجود دارند مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در صورتی که کاربرد این ابزار کمی برای شما گیج کننده به نظر می‌رسد جای نگرانی نیست. در ادامه با بررسی یک مثال کاربردی قطعا مفهوم عملکر این ابزار پرکاربرد را بهتر درک خواهید کرد و قطعا شما نیز می‌توانید از این ابزار جذاب در تحلیل تکنیکال بازارهای مورد نظرتان استفاده کنید.

پیش از هر چیزی بهتر آموزش تحلیل تکنیکال است به رسم مقالات قبلی آموزش تحلیل تکنیکال، ابتدا به شکل ظاهری این ابزار در تصویر زیر توجه نمایید. همانطور که می‌بینید شکل کلی فیبوناچی Extension شباهت بسیار زیادی به فیبوناچی اصلاحی که در قسمت قبلی مقالات  آموزش تحلیل تکنیکال در مورد آن صحبت کردیم دارد.

فیبوناچی Extension

همانطور که گفتیم شباهت بسیار زیادی بین فیبوناچی خارجی و اصلاحی وجود دارد. اما مهم‌ترین تفاوت موجود بین این دو ابزار فیبوناچی نحوه رسم آن‌ها می‌باشد که در ادامه آن را نیز مورد بررسی قرار می‌دهیم تا درک درستی نسبت به تفاوت این ابزارها و کاربرد آن‌ها پیدا کنید.

نحوه رسم فیبوناچی خارجی

برای رسم این ابزار باید یک موج کامل را همراه با روند اصلاحی آن در نظر بگیرید. به عنوان مثال به تصویر زیر توجه نمایید. همانطور که می‌بینید در یک روند صعودی قرار داشتیم که قیمت بازار شروع به اصلاح کرده و مقداری پایین‌تر می‌رود. ما در این مرحله می‌خواهیم بفهمیم که اگر روند صعودی بازار پس از اصلاح شکل‌ گرفته در نمودار مجددا شروع شود، احتمال دارد که قیمت تا چه سطوحی بالا برود؟

حال که روند مورد نظر خود و اصلاح شکل گرفته در آن را پیدا کردیم باید رسم را شروع کنیم. برای رسم فیبوناچی Extension پس از انتخاب ابزار باید اول نقطه شروع روند (نقطه یک) را انتخاب کرده v و آن را به بالا‌ترین (در روند صعودی) یا پایین‌ترین (در روند نزولی) قیمتی که وجود دارد وصل کنیم. (مانند نقطه دو) پس از آن در قدم آخر باید نقطه دوم را نیز به نقطه سوم، یعنی جایی که احتمال می‌رود روند اصلاحی پایان یافته است متصل کنیم.

همانطور که در مقالات قبلی آموزش تحلیل تکنیکال نیز گفتیم مهم‌ترین شرط یادگیری و تسلط به استفاده از ابزارهای تحلیل تکنیکال و فیبوناچی، تمرین و بک تست گیری از نمودار می‌باشد. بنابراین برای این که بتوانید درک درستی نسبت آموزش تحلیل تکنیکال به نحوه رسم فیبوناچی خارجی پیدا کنید باید دست به کار شده و روند‌های مشابه تصویر زیر را در چارت‌های مختلف پیدا کنید و سعی کنید فیبوناچی Extension را روی آن‌ها رسم کرده و نحوه عکس العمل نشان دادن قیمت به سطوح فیبوناچی این ابزار را نیز مورد ارزیابی قرار دهید.

فیبوناچی خارجی

نکته: گاهی ممکن است روند صعودی شما خیلی قدرتمند بوده و از سطوح پیش‌فرض فیبوناچی خارجی نیز بالا‌تر برود. در چنین مواقعی می‌توانید با مراجعه به تنظیمات این ابزار، سطوح بالا‌تر آن را نیز فعال نمایید.

نکته: نباید برای تحلیل تکنیکالی بازار تنها به استفاده از ابزار‌های فیبوناچی اکتفا کنید. ما در سری مقالات آموزش تحلیل تکنیکال فارکس و دیگر بازارهای مالی نکات و روش‌های فراوانی را برای تحلیل تکنیکالی بازار و تشخیص قدرت روند‌ها مطرح کرده‌ایم که آشنایی با تمامی این مسائل و ترکیب آن‌ها با یکدیگر است که به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید به کمک تحلیل تکنیکال، بازار را تحلیل کرده و در آن به معامله بپردازیم.

مطالب مرتبط با فیبوناچی خارجی نیز در همین بخش به پایان می‌رسد. اگر در مورد استفاده از این ابزار پرطرفدار همچنان دچار ابهام و سردرگمی هستید کافیست سوالات خود را از طریق دیدگاه‌های مقاله و یا دایرکت صفحه رسمی اینستاگرام جناب دکتر رضا رضایی با ما در میان بگذارید تا در اولین فرصت بتوانیم شما را راهنمایی کنیم.

در مقاله بعدی آموزش تحلیل تکنیکال با فیبوناچی به بررسی یکی دیگر از ابزارها خواهیم پرداخت.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی