آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

  • ۰
  • ۰

سلام. با قسمتی دیگر از مجموعه مقالات کاربردی آموزش تحلیل تکنیکال در خدمت شما عزیزان هستیم. همانطور که از عنوان این مقاله کاربردی مشخص است، در این قسمت قصد داریم تا چند دیدگاه و تفکر اشتباهی که ممکن است معامله‌گران مبتدی بازار نسبت به یادگیری، کاربرد و آموزش تحلیل تکنیکال داشته باشند را مورد بررسی قرار دهیم. پس با ما همراه باشید تا اگر در مراحل ابتدایی مسیر بلند معامله‌گری هستید، از این تفکرات اشتباه در امان باشید.

تفکرات و دیدگاه‌های اشتباه در مورد تحلیل تکنیکال

اگر در حال برداشتن گام‌های ابتدایی تبدیل شدن به یک معامله‌گر تکنیکالی بازار هستید، بهتر است بدانید که به طور کلی طبق آمار بیش از 90 درصد افرادی که وارد بازار‌های مالی مانند فارکس، ارز دیجیتال و …. می‌شوند، پس از مدتی که سود‌های کوچکی به دست آوردند، دچار ضرر‌های بزرگ مالی شده و در نهایت این بازارهای را با ضرر ترک می‌کنند. شاید در ابتدای کار این موضوع یک مقدار ناراحت کننده به نظر برسد اما بهتر بدانید که این امر یک حقیقت است و در صورتی که شما نیز نتوانید افکار و دیدگاه‌های خود را مدیریت کرده و گام‌های درستی در این بازار بردارید، شما آموزش تحلیل تکنیکال نیز متاسفانه ممکن است جزء این 90 درصد باشد.

برای این که بتوانید در بازار‌های مالی مدیریت مالی و مدیریت روان و افکار درستی داشته باشید بهتر است بدانید که عموما معامله‌گران مبتدی بازار در مسیر یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال با افکارها و دیدگاه‌های متفاوت و اشتباهی رو به رو می‌شوند که درگیر شدن با آن‌ها ممکن است باعث شود تا این افراد به طور کلی از مسیر درست یادگیری خارج شده و در نهایت دچار ضرر‌های بزرگ مالی شوند. در ادامه آموزش تحلیل تکنیکال برخی از افکار اشتباهی که ممکن است به عنوان یک تریدر با آن‌ها مواجه شوید را معرفی و بررسی می‌نماییم.

تحلیل تکنیکال

اشتباه اول: باید همه‌ی استراتژی‌های تحلیل تکنیکال را یاد بگیرم

بسیاری از معامله‌گران مبتدی بازار بر این باورند که با یادگیری حجم بسیار بالایی از مطالب و در نهایت ساخت یک نمودار بسیار شلوغ که از تعداد بسیار زیادی اندیکاتور تشکیل شده است می‌تواند آن‌ها را سریعا به سود برساند. این تفکر در مورد یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال کاملا اشتباه است. اگر قصد دارید با معامله در این بازارها به درآمد برسید بهتر است در ابتدای مسیر یادگیری، یک مرجع آموزشی معتبر پیدا کرده و چند استراتژی حرفه‌ای را یاد بگیرید و در نهایت این استراتژی‌ها را برای مدت زمان بسیار بسیار طولانی تمرین کنید تا در آن‌ها خبره شوید.

اشتباه دوم: گران‌ترین دوره‌های آموزشی تحلیل تکنیکال احتمالا کیفیت بهتری دارند

متاسفانه برخی مواقع شاهد ارائه دوره‌های آموزش تحلیل تکنیکال با قیمت‌های عجیب هستیم که گاها این افکار به مبتدیان بازار دست می‌دهد که “احتمالا هر چه قدر دوره‌ی گران‌تری را شرکت کنم سریع‌تر به درآمد می‌رسم.”. این تفکر کاملا اشتباه است و شما باید برای انتخاب یک مرجع آموزشی مناسب تنها تجربه‌ی مدرس و سرفصل‌های علمی که قرار است به شما آموزش دهد را بررسی کنید. گاها ممکن است دوره‌هایی با هزینه‌های چند صد و چند هزار دلاری را ببینید که در آن‌ها تنها مطالب ابتدایی تدرسی می‌شوند که شما می‌توانید با یک جست و جوی ساده در گوگل به همه‌ی آن‌ها دسترسی داشته باشید.

اشتباه سوم: با حجم آموزش تحلیل تکنیکال سرمایه‌ی زیاد وارد بازار شوم تا سود بزرگی به دست آورم

اگر در ابتدای مسیر معامله‌گری و یادگیری مقدمات آموزش تحلیل تکنیکال هستید و قصد دارید سرمایه‎‌ی خود را دور بریزید آموزش تحلیل تکنیکال حتما این کار را انجام دهید!!!

بزرگ‌ترین اشتباهی که افراد انجام می‌دهند این است که مثلا متوجه می‌شوند که بیتکوین در این چند روز 20 درصد پامپ کرده است و ناگهان تصمیم می‌گیرند که با تمام سرمایه خود وارد بازار شوند تا آن‌ها نیز از این رشد قیمتی بهره ببرند. این در حالی است که پامپ‌های 20 درصدی گاها دامپ‌های 20 درصدی را نیز دارد که بلافاصله بعد از ورود این افراد تازه‌کار باعث از دست رفتن سرمایه آن‌ها می‌شود.

 

اشتباه چهارم: من همه‌ی بازارها را تحلیل و معامله می‌کنم تا بیشتر سود کنم

معامله‌گران مبتدی خیلی علاقه دارند که دور خود را شلوغ کرده و باعث سردرگمی خود شوند. به خاطر داشته باشید که معامله در هر بازاری نیازمند تفکر، تحلیل، تحقیق و تجربه فراوانی است و شما نمی‌توانید در شروع کار به صورت همزمان در بازار بورس، ارز دیجیتال، طلا، فارکس، خودرو و …. معامله کنید. برای شروع یک بازار را با تحقیق انتخاب کرده و روی آن تمرکز کنید.

 

اشتباه پنجم: من پس از یک بار مشاهده یکی از دوره‌های تحلیل تکنیکال میلیاردر می‌شوم

بزرگ‌ترین اشتباهی که می‌تواند به سرعت شما را جزء آن 90 درصد حذفی قرار دهد این است که فکر کنید با مشاهده چند ویدیویی آموزشی همه‌ چیز تمام است و شما قطعا به درآمد بینهایتی خواهید رسید.

برای این که از طریق دانشی که در یک دوره آموزشی به دست آورده‌اید به سود برسید، باید مدت زمان بسیار زیادی را روی چارت مورد نظر به تحقیق و بررسی اختصاص دهید تا بتوانید عمیقا تمام مطالب گفته شده توسط مدرس دوره آموزشی را درک کنید. بعد از این که این کار را انجام دادید باید دوره مورد نظر را چند بار مشاهده کنید تا مطمئن شوید که تک تک کلماتی که مدرس مطرح می‌کند را درک کرده‌اید.

اشتباه ششم: تردید به تحلیل تکنیکال و عملکرد آن

این که شما در ابتدای کار دچار ضرر‌های کوچکی شوید طبیعی است. شما باید کمی در معاملات واقعی با حجم کم تمرین کنید تا علاوه‌بر تسلط بر استراتژی معاملاتی خود، روان و هیجانات خود را نیز بتوانید کنترل کنید. گاها کاخ آرزو‌‌های معامله‌گران تازه‌کار با این ضرر‌های ابتدایی فورا خراب می‌شود و آن‌ها در مورد تحلیل تکینکالی بازار دچار تردید می‌شوند.

این نکته را همیشه به خاطر داشته باشید که تحلیل تکنیکالی بازار، ابزاری قدرتمند است که بسیاری از افراد و شرکت‌های بزرگ جهان در حال کسب سود به کمک این ابزار هستند. بنابراین ایجاد تردید در دل یک معامله‌گر تازه‌کار تنها به خاطر عدم تسلط وی بر استراتژی شخصی و روان وی می‌باشد.

مطالب مرتبط با این مقاله آموزش نیز در همین بخش به پایان می‌رسد. در مقالات بعدی به بررسی دیگر مطالب کاربردی آموزش تحلیل تکنیکال خواهیم پرداخت.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی