آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

  • ۰
  • ۰

آشنایی با شاخص GDP

سلام. با یکی دیگر از سری مقالات کاربردی آکادمی ترید جناب دکتر رضا رضایی در خدمت شما عزیزان هستیم. در این مقاله کاربردی قصد داریم کمی در مورد شاخص GDP یا تولید ناخالص داخلی صحبت کنیم و تاثیر آن را در روند قیمتی معاملات فارکس مورد ارزیابی قرار دهیم. پس اگر علاقه‌مند به یادگیری شاخص‌های اقتصادی هستید و می‌خواهید با ادغام تحلیل فاندامنتال و تکنیکال بهترین نقاط ورود و خروج را در بازار پیدا کنید با ما همراه باشید.

شاخص GDP چیست؟

قبل از این که به بررسی مفهوم و کاربرد این شاخص بپردازیم بهتر است معنای آن را ارزیابی کنیم. GDP مخفف عبارت Gross Domestic Product به معنای تولید ناخالص داخلی می‌باشد که به جرات می‌توان گفت یکی از مهم‌ترین شاخص‌های اقتصادی هر کشور است که می‌تواند برای معامله‌گران بسیار حائز اهمیت باشد.

به طور خلاصه می‌توان گفت شاخص تولید ناخالص داخلی یا GDP هر کشور یکی از شاخص‌های مهمی است که می‌تواند میزان سلامت کلی و رشد احتمالی اقتصادی کشور را نمایش دهد. بنابراین اگر کمی دقت کنید قطعا متوجه می‌شوید که انتشار اعداد جدید و نوسانات این شاخص برای کشور‌هایی مانند آمریکا و یا کشور‌های اروپایی می‌تواند نوسانات مهمی را روی ارزش ارزهای این کشورها ایجاد کند.

اما شاخص GDP حقیقتا از روی چه چیز ایجاد می‌شود؟ به طور کلی شاخص تولید ناخالص داخلی نشان دهنده ارزش پولی تمام محصولات، کالا‌ها و خدمات تولید شده در یک کشور می‌باشد که در یک بازه زمانی خاص اندازه‌گیری شده و اعلام می‌شود. در مورد محاسبه‌ی این شاخص باید بدانید که تنها کالاهای نهایی که به دست خریدار می‌رسند برای محاسبه‌ی GDP در نظر گرفته می‌شوند، نه کالا‌های واسط و نیمه تمام. به عنوان مثال هنگامی که یک آهنگر آهن را خریداری می‌کند، آهن یک کالای خام یا نیمه تمام است و زمانی که این آهن به یک درب یا پنجره تبدیل می‌شود این محصول، محصول نهایی است و برای محاسبه‌ی این شاخص مورد محاسبه قرار می‌گیرد.

نکته: اگر به واژه‌ی تولید ناخالص داخلی دقت کنید متوجه می‌شوید که در محاسبات این شاخص تنها تولیداتی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند که در داخل کشور تولید می‌شوند نه بیرون از مرزهای آن کشور، مثلا اگر کشور آلمان یک محصولی را داخل کشور ترکیه به تولید برساند آن محصول جز تولیدات ناخالص داخلی کشور ترکیه به حساب می‌آید نه کشور آلمان.

آشنایی با شاخص تولید ناخالص داخلی

نکته: شاید برایتان جالب باشد تا فرمول محاسبه‌ی تولید ناخالص داخلی را نیز بدانید. به طور کلی این شاخص به روش‌های متفاوتی محاسبه می‌شود اما سازمان تحلیل اقتصادی آمریکا فرمول زیر را برای محاسبه این شاخص مهم ارائه داده است.

تولید ناخالص داخلی = مصرف + سرمایه‌گذاری + هزینه دولت + (اختلاف بین صادرات و واردات کشور)

اهمیت شاخص GDP در آموزش تحلیل تکنیکال معاملات فارکس

همانطور که در دیگر مقالات کاربردی سایت نیز مطرح کردیم، بسیاری از افرادی که قصد دارند وارد بازارهای مالی شده و با یادگیری و آموزش تحلیل تکنیکال کسب سود کنند، ترجیح می‌دهند که علاوه بر مسائل تکنیکالی بازار مورد نظر، مسائل فاندامنتالی بازار را نیز همواره زیر نظر داشته باشند تا به کمک اخبار، سخنرانی‌ها، شاخص‌ها و … که در آموزش تحلیل تکنیکال فضای اینترنت منتشر می‌شوند بتوانند نوسانات احتمالی قیمت‌ها در بازار را پیشبینی کرده و با شکار فرصت‌های ایجاد شده کسب سود کنند.

همانطور که گفتیم شاخص GDP یکی از مهم‌ترین شاخص‌های اقتصادی هر کشور می‌باشد که می‌تواند تاثیر بسیار زیادی روی اقتصاد و ارزش پول کشور داشته باشد. مثلا زمانی که قرار است اخبار GDP مرتبط با کشور آمریکا منتشر شود، بسیاری از معامله‌گرانی آموزش تحلیل تکنیکال که روی شاخص‌های این کشور و یا جفت‌ ارزهایی که به USD یا دلار آمریکا وابسته است ترید می‌کنند، سعی می‌کنند با پیگیری این اخبار از هیجانات ایجاد شده در بازار استفاده کرده و کسب سود کنند.

نکته: نرخ تولید ناخالص داخلی به طور معمول در بازه‌های زمانی ماهانه، فصلی و سالانه منتشر می‌شوند.

با توجه به مطالب مطرح شده در این مقاله کاربردی احتمالا برایتان سوال شده باشد که چگونه می‌توانید به اخبار لحظه‌ای این شاخص‌های اقتصادی دسترسی داشته باشید؟ یکی از مهم‌ترین سایت‌هایی که معمولا معامله‌گران فارکس آن را به طور منظم مورد ارزیابی قرار می‌دهند سایت Forexfactory می‌باشد. در بخش تقویم اقتصادی این سایت شما می‌توانید به تمامی رویداد‌ها و شاخص‌هایی که به صورت رسمی اعلام می‌شوند دسترسی داشته باشید و تاثیر این اخبار را در بازارهای مالی نیز مورد ارزیابی قرار دهید.

در صورتی که به نحوه کار با سایت فارکس فکتوری آشنایی ندارید می‌توانید مقاله آموزش کار با این تقویم اقتصادی مهم را در بخش مقالات کاربردی وبسایت مطالعه نمایید.

مطالب مرتبط با این قسمت از بلاگ آموزشی سایت نیز در همین بخش به پایان می‌رسد. در قسمت بعدی مقالات به بررسی دیگر شاخص‌های مهم اقتصادی بازار فارکس خواهیم پرداخت.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی